Apr
21
2011

Hp Hp0-g11 Pdf

Download Free HP0-G11 CCI Fundamentals for Solution Architects Practice Exam Questions.


Question: 1
Which version of RGS may CCI users deploy?

A. RHEL 4.0
B. PC Edition
C. Enterprise Edition
D. Windows Vista Edition

Answer: B

Question: 2
When a Japanese user attempts to connect to an available resource using the HP SAM Web
Client on her XPe thin client, she is unable to see the Japanese characters. What should be
verified before taking any steps to resolve this issue?

A. That Japanese fonts are installed on the thin client
B. That the value is correct in the web.config file
C. That the two-character language identifier option for UILanguage is properly set in the
HPRDC.sam file
D. That Japanese is selected in the Web Client page (on the System Settings tab) of the Web
Admin console

Answer: A

Question: 3
The SAM administrator adds a user, Bob Smith, into a role named inance. He then sets the SAM
policies as follows:
The Global Policy is set for a resolution of 1024×768 and a color depth of 16-bit.
Bob is given a policy which specifies 800×600 and does not specify a color depth.
The Finance role is given a policy which specifies a resolution of 640×480 and color depth of 8-
bit. When Bob connects via the SAM client using the MS RDP protocol, which resolution and
color depth will he see?

A. 640×480, 8-bit
B. 800×600, 8-bit
C. 800×600, 16-bit
D. 1024×768, 16-bit

Answer: B

Question: 4
Which software components are recommended for CCI? (Select two.)

A. HP ProtectTools Security Manager
B. HP PC Session Allocation Manager (SAM)
C. VMware Assured Computing Environment (ACE)
D. HP ProLiant Essentials Workload Management Pack plug-in for HP SIM
E. HP ProLiant Essentials Rapid Deployment Pack (HP RDP) for Windows

Answer: B, E

Question: 5
After successfully joining a blade PC to an Active Directory domain, rebooting it and logging on,
you notice that Group Policy is not taking effect on the blade PC. What could explain this
problem? (Select two.)

Page 1 of 33
A. The blade PC is not receiving an IP address.
B. The Enforced switch is enabled on the Default Domain Policy.
C. The blade PC is located in the correct Active Directory container.
D. The Group Policy Object link is not enabled to the blade PCs OU.
E. The clock of the blade PC and the clock of the Domain Controller are too far out of synch.

Answer: D, E

Question: 6
Which HP CCI software utilities are specific to CCI? (Select two.)

A. Session Timers Software
B. Connection Software Utility
C. User Profile Clean-up Utility
D. Microsoft Remote Desktop Client
E. Remote Personalized Time Zone Utility

Answer: A, E

Question: 7
Where can an HP Certified Partner find more information on Consolidated Client Infrastructure?

A. www.hp.com/go/cci
B. www.blades.com/cci
C. www.hpbladexpert.org
D. http://h30125.www3.hp.com/csn/

Answer: A, D

Question: 8
What should the administrator check when a user cannot connect via the 32bit SAM Client using
his Smart Card?

A. Ensure the UIMode option in the .SAM file is not set to 0.
B. Ensure the NetworkAuthentication option in the .SAM file is not set to 0.
C. Ensure the SmartCardCSP option in the .SAM file is set to the correct string.
D. Ensure Smart Card login is not set to Disallowed in the SAM Web Admin System Settings.

Answer: C

Question: 9
Which value propositions are true for CCI? (Select two.)

A. Eliminates network latency
B. Enables business continuity for end users
C. Reduces total cost of ownership (TCO)
D. Enhances real-time video and 3D rendering

Answer: B, C

Question: 10
In the HP CCI SAM Administrative Console setup, which SQL server authentication method is
required?

Page 2 of 33
A. SQL Authentication
B. Basic Authentication
C. Domain Authentication
D. Windows Authentication

Answer: A

Question: 11
After completing a customer’s site assessment, you must host the planning session before you
start on the design. Which customer attendees are critical to a successful planning session?
(Select two.)

A. Finance lead
B. Procurement lead
C. Human Resources lead
D. Data Center Facilities lead
E. PC Image Creation and Deployment lead

Answer: D, E

Question: 12
In which situations would a static CCI deployment be more effective than a dynamic deployment?
(Select two.)

A. Shift workers need to share the same device.
B. Applications will not run when a blade PC hard drive is locked down.
C. The Finance team requires disaster tolerance and business continuity.
D. Users require moving an open session to a new blade PC upon blade PC failure.
E. Development team users must be guaranteed the same blade PC at each logon.

Answer: B, E

Question: 13
Which ports carry SNMP traffic in a standard environment or configuration? (Select two.)

A. 21
B. 22
C. 161
D. 162
E. 1433

Answer: C, D

Question: 14
The CCI end user experience can be negatively impacted by network latency.
At which point does latency become typically unacceptable?

A. 1 to 100 ms
B. 100 to 200 ms
C. 200 to 250 ms
D. Above 250 ms

Answer: C

Question: 15

Page 3 of 33

Original Resource : http://www.ipass4sure.com

Visit HP0-G11 Link : HP0-G11
Download HP0-G11 PDF : HP0-G11

HP HP0-P20 PDF
HP HP2-T14 PDF
HP HP0-S20 PDF
HP HP0-S21 PDF
HP HP0-J34 PDF
HP HP0-S24 PDF
HP HP2-T15 PDF
HP HP2-K08 PDF
HP HP0-003 PDF
HP HP0-045 PDF
HP HP0-052 PDF
HP HP0-053 PDF
HP HP0-054 PDF
HP HP0-055 PDF
HP HP0-058 PDF
HP HP0-063 PDF
HP HP0-064 PDF
HP HP0-065 PDF
HP HP0-066 PDF
HP HP0-068 PDF
HP HP0-069 PDF
HP HP0-081 PDF
HP HP0-082 PDF
HP HP0-084 PDF
HP HP0-085 PDF
HP HP0-086 PDF
HP HP0-087 PDF
HP HP0-090 PDF
HP HP0-091 PDF
HP HP0-092 PDF
HP HP0-093 PDF
HP HP0-094 PDF
HP HP0-095 PDF
HP HP0-096 PDF
HP HP0-145 PDF
HP HP0-171 PDF
HP HP0-176 PDF
HP HP0-205 PDF
HP HP0-207 PDF
HP HP0-210 PDF
HP HP0-216 PDF
HP HP0-234 PDF
HP HP0-236 PDF
HP HP0-238 PDF
HP HP0-239 PDF
HP HP0-240 PDF
HP HP0-242 PDF
HP HP0-244 PDF
HP HP0-255 PDF
HP HP0-262 PDF
HP HP0-263 PDF
HP HP0-264 PDF
HP HP0-265 PDF
HP HP0-266 PDF
HP HP0-276 PDF
HP HP0-277 PDF
HP HP0-281 PDF
HP HP0-286 PDF
HP HP0-302 PDF
HP HP0-310 PDF
HP HP0-311 PDF
HP HP0-324 PDF
HP HP0-335 PDF
HP HP0-336 PDF
HP HP0-345 PDF
HP HP0-380 PDF
HP HP0-381 PDF
HP HP0-382 PDF
HP HP0-390 PDF
HP HP0-402 PDF
HP HP0-409 PDF
HP HP0-417 PDF
HP HP0-427 PDF
HP HP0-429 PDF
HP HP0-436 PDF
HP HP0-438 PDF
HP HP0-449 PDF
HP HP0-450 PDF
HP HP0-451 PDF
HP HP0-460 PDF
HP HP0-461 PDF
HP HP0-490 PDF
HP HP0-500 PDF
HP HP0-505 PDF
HP HP0-512 PDF
HP HP0-513 PDF
HP HP0-517 PDF
HP HP0-536 PDF
HP HP0-553 PDF
HP HP0-601 PDF
HP HP0-603 PDF
HP HP0-606 PDF
HP HP0-621 PDF
HP HP0-626 PDF
HP HP0-628 PDF
HP HP0-632 PDF
HP HP0-633 PDF
HP HP0-634 PDF
HP HP0-645 PDF
HP HP0-648 PDF
HP HP0-651 PDF
HP HP0-655 PDF
HP HP0-656 PDF
HP HP0-660 PDF
HP HP0-661 PDF
HP HP0-662 PDF
HP HP0-663 PDF
HP HP0-678 PDF
HP HP0-680 PDF
HP HP0-683 PDF
HP HP0-690 PDF
HP HP0-697 PDF
HP HP0-698 PDF
HP HP0-702 PDF
HP HP0-703 PDF
HP HP0-704 PDF
HP HP0-714 PDF
HP HP0-717 PDF
HP HP0-719 PDF
HP HP0-724 PDF
HP HP0-725 PDF
HP HP0-727 PDF
HP HP0-728 PDF
HP HP0-729 PDF
HP HP0-733 PDF
HP HP0-742 PDF
HP HP0-743 PDF
HP HP0-746 PDF
HP HP0-751 PDF
HP HP0-752 PDF
HP HP0-753 PDF
HP HP0-754 PDF
HP HP0-755 PDF
HP HP0-756 PDF
HP HP0-757 PDF
HP HP0-758 PDF
HP HP0-759 PDF
HP HP0-760 PDF
HP HP0-761 PDF
HP HP0-762 PDF
HP HP0-763 PDF
HP HP0-766 PDF
HP HP0-768 PDF
HP HP0-771 PDF
HP HP0-773 PDF
HP HP0-775 PDF
HP HP0-780 PDF
HP HP0-781 PDF
HP HP0-782 PDF
HP HP0-784 PDF
HP HP0-785 PDF
HP HP0-787 PDF
HP HP0-790 PDF
HP HP0-791 PDF
HP HP0-794 PDF
HP HP0-795 PDF
HP HP0-797 PDF
HP HP0-803 PDF
HP HP0-812 PDF
HP

Article Source: http://www.articlesnatch.com

About the Author:
Original Resource : http://www.ipass4sure.com

Visit HP0-G11 Link : HP0-G11

About the Author:

Comments are closed.